film sitesi için verebileceğim en büyük tavsiye siteyi tamamen kapat.
başa bela !
Gerekli önlemler alındı.
Site adresinizi yollarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Site adresinizi yollayın, elimden geleni yapayım.
Site adresini iletmeyi düşünmüyorum, var ise öneriniz konu dan belirtirseniz minnettar olurum.
Merhaba
Öncelikle inşallah istediğiniz hite ulaşırsınız
Sektörün harbiden çilesi çekilecek gibi değil bilen bilmeyen herkes site açmış durumda rakiplerin çekemeyenlerin saldırılarında ayrı telif haklarının ayrı bi cabası Allah yardımcın olsun şimdiden
Bende yeni gözde bir film sitesinin sahibiyim kendi deneyimlerimi paylaşmak isterim
* Öncelikle filmler mutlaka kendi uploadın olmalı ve en kötü şekilde kaliteli m1080p olmalı film içine altyazı reklamların kullanıcı boğmayacak sadelikte olmalı ve kullanıcıya tek part şekilde de sunmak büyük bir + olur
* Her filme özgün spoiler vermeden açıklama girin
* Filmleri yüklediğiniz kanalların hızlı olması ve olabildiğince az reklam yada hiç açmayan kanalları tercih etmeniz yine büyük bir + olur
* Siteyi tamamen kullanıcı odaklı oluşturmalısın film açıklamalarını title kelimeler vb şeyler
* Belli bir hite ulaşmadan reklam kesinlikle almayın popup vb boş alan bile tıklasan onlarca acılan reklamlardan kesinlikle uzak durun
* Sosyal medya hesaplarınızı aktif tutun her paylaşımı farklı ufak açıklamalarla ya da filmden 1 er replik ekleyerek fotoğraf ekleyip altına da film linkini yazıp öyle paylaşın
* Ana kelimeler yerine alt 2-3 alt kategori belirleyin yada onun yerine 2-3 sizi çok zorlamayacak film belirleyip hit alıp site içi döngü yaratın aldığınız hite dolasıma göre
diğer kelime çalışmalarınızda kolaylık sağlayacak ve yükünüzü hafifletecektir
* İçeriğinize yakın ya da kullanıcı çekebileceğinize inandığınız sitelere gif olarak ufak alanlara ucuz yollu reklam verip kullanıcı çekilebilir
* Tabi ki can damarı tanıtım yazıları az ama öz kaliteli sitelerden Spam Score 1 üzerinde olmayan DA & PA 30 ve üzeri ve tanıtım yazısı çöplüğüne dönmeyen sitenin içeriğine göre en az 1K organik hit alan siteleri tercih edin.
* Aynı şekilde kaliteli forumlardan alacağınız kısa öz kullanıcın bir solukta okuyacağı akıcı forum tanıtımlarında faydasını çok görürsünüz bunlar her foruma özgün farklı kelimeler etiketlenerek yapılırsa tadında yenmez
* Rakipleriniz çeşitli analiz sitelerinde analiz edip nereden hit aldıklarını hangi kelimeler çalışma yaptıklarını hangi sitelerden nasıl tanıtım yazısı veya link aldıklarını kavrarsan gerisi çorap söküğü gibi gelir
* Ve Her şeyden Önemlisi Azim ve Sabır Sabır Sabır...
Herkesin bildiği şeyler bunlar ama uygulayan pek fazla insan ne yazık ki yok aklıma gelenler şimdilik bunlar yanlışlarım varsa affola benim yaptıklarım uyguladıklarım genelde bunlar
Tekrardan kolay gelsin inşallah hedeflediğin seviyeye ulaşırsın.
Çok teşekkürler bunlardan ziyade farklı dış seo ile ilgili taktikler bekliyorum hocam. Bunlarda önemli fakat uyguladıklarımdan