Öncelikle merhabalar,
Benim bir hayalim küçük çaplı hosting sitesi kurmak. Yaklaşık 2 yıldır forumlarda hosting domain satışı yapıyorum ve şuana kadar bi aksaklık yaşamadım Allah'a şükür. Vds satış işine girmek istiyorum ve artık zamanı geldi diye düşünüyorum. Sadece host reseller vds ts3 satışı gerçekleştireceğim bir satış sitesi kurmak istiyorum. xxxbilisim.com gibi, yaklaşık 2 hafta önce r10 üzerinden arkadaş ile anlaştık siteyi satışa hazır hale getirdi sağ olsun. Domain
http://seferbilisim.com/ | Poyrazhost ile anlaştık, Eylül ayında dedicated server'i satın alıp sanallaştırma ile vds satışını gerçekleştircem bunun yanında ts3 ve linux reseller satışını da gerçekleştiricem.
Küçük çaplı bir site olacak, lakin benim öğrenmem gereken birşeyler mutlaka vardır. Sizlerden bunu öğrenmek istiyorum.
Ne yazık ki milletimizin şöyle bir huyu var. Tebrik etmeyi bilmiyor, teşekkür etmeyi bilmiyor, bilgi sadece bende kalsın ben başarılı olayım diyor. Bu yönden çok kötü bir huyumuz var. O yüzden pek konumun yorumlanacağını veyatta bir destek yorumu geleceğini pek sanmıyorum. İyi forumlar dilerim herkese.