QuietTouch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk önce bu kadar uzun yorumun için çok teşekkürler ben lisede bilgisayar bölümü okudum bu yüzden bilgisayar ve teknoloji üzerine yatkınlığım var o yüzden teknoloji demişitm haklısın teknoloji oyun bu tür şeyler cidden çok fazla ben şimdi girmiş olsam hiç bir şey yapamam. Daha çok araştırma Youtube işine girmesini aslında isterim fakat video upload kısmına gelince internetim biraz sıkıntı yaratıyor o yüzden hiç yt düşünmedim internetim yüzünden ama kişisel blog düşünebilirim.

Bir sorum olacaktı bu sadece sizin için değil bilgisi olanlarda cevaplayabilir şimdiden teşekkürler : bedava hosting ve domain sağlayan firmalarla başlasam olurmu yoksa sizce bloggerdanmı başliyim bloggerda başlasam o bilgilerimi daha sonra kendi hostuma geçirebilirmiyim ve son olarak kişisel blog olarak başlasam ve kendi makalelerimi yazsam sizce güzel olurmu güzel olurmudan kastım ilgi görürmü ?

Rica Ederim, Blogger'den Başlama En Azından Emeklerin Boşa Gitmesin, Bir Domain Al ve Forumdan Sponsorlu Hosting Tedarik Et Başla. En Azından İleride Elinde Yedeklerin Olur. Kendi İstediğin Yazılımı Kurarsın.