Site adresi:pm ile gönderilecektir
Site için istenen fiyat: 300 TL
Sitenin aylık getirisi: Ağustos 24 $, Eylül şuana kadar 16 $.(ilgilenmek gerekiyor ilgilenmediğinizde kazanç çok düşük oluyor.)
Sitenin açılış tarihi: 21 Aralık 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Facebook kapak fotoğrafı.
Günlük hit sayısı: şuan çok düşük (günlük 50 civarında)
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 8 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Fiyat Sondur indirim yapılmayacaktır. Adsense geliri için tıklayın Açıklama:
Siteyi 7 ay önce kendim kurdum. Wordpress altyapısı kullanılıyor fakat hiçbir hazır tema kullanılmamıştır. Kendim kodladım. Özel bir yapısı var. Facebook SDK 5 kullanılarak kodlanmıştır.
Facebook APP kurulmuş ve izinler onaylattırılmıştır. (Fotoğrafı profilde paylaşma ve cover yapmak için upload etme işlemi için facebook onayı gerekiyor artık ve hiçbir sorun olmadan bu onay alınmıştır şuanda çalışır durumda)
Lütfen alıp
3 gün sonra iade etmek isteyenler pm istemesin. İlgilenemediğim için satıyorum. Çünkü zaman gerektiren bir site. Hergün fotoğraflar atılması gerekiyor hit olması için. Benim de buna zamanım yok artık.
Siteyi yeni kurduğumda günlük fotoğraf girdiğim için hit de iyi durumdaydı iyi kazandıracaktı fakat işimle ilgili siteyle ilgilenemiyorum. Tıklama başına genelde iyi kazanç veren bir site. Adsense düşünenler bence kaçırmamalı.
Güncelleme: Konuyu açtığımda hit çok düşüktü. son birkaç haftadır sürekli içerik girmeye çalıştım son iki aylık gelir yükseldi isteyenler inceleybilirler.
Ödeme: ziraat bankası