Tabiki hocam buyrun
ödeme bilgisi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:34:03 -->-> Daha önceki mesaj 11:30:24 --
ayrıca şunuda belirtmek isterim ki kesinlikle tema satışı yapmıyorum. düzenli lisansda ve süresiz lisandada belirtildiği gibi üzerine php veya başka kodlama diliyle yazılım yapılarak ücretli veya ücretsiz dağıtılabilir diyor. eğer lisans bu şekilde değil bilgilendirin.
Kanit uzerine mesajlarimi sildim envato uzerinden yine ben dogrulamaya calisacagim lisansinizi ama once pm atmam daha dogru olurdu konu baltalamam icin kusra bakmayin.
Ayrica single lisans ayni sizin kod olarak paylastiginiz 3 madde gecerlidir yanlis paylasmissiniz.
Single da 1 adet end product yaratip 1 adet musteriye istediginiz ucrete satabilirsiniz degistririp veya degistirmeden aldiginiz item i. Bu durumda lisans musteriye gecer.
Extended da ise yine 1 adet (2 farkli script yazamazsiniz) end product olusturup istediginiz fiyata istediginiz kadar musteriye satabilirsiniz. Eger 2 farkli script istiyorsaniz 2 adet extended lisans almalisiniz
fark bu
gelelim yaptigi ayip, coderlari heveslendirmemiz lazim diyen arkadaslara bende bir coderim ve envato uzerinden satis yapiyorum.
***** urunler coderlarin en cok sevkini kiran urunlerdir. Forumda w4rez paylasmak yasak ise bunlari denetleyip sorgulamakda hakkimiz.
Webmaster forumu olmasi dolayisiyla satis konularina urunun icinde kullanilan yazilim ve lisanslarin eklenmesi mandatory olmasi gerekli hem alanlar icin hemde benim gibi sorgulayanlar icin daha rahatlatici olucaktir