OREK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam

https://themeforest.net/user/friskamax/portfolio
bu üyeliğin size ait olduğunu doğrulayabilirmisiniz. Veya themeforest uzerinden alinan extended lisans aldiginizi kanitlarmisiniz?

Aksi takdirde emek hirsizligi yapiyorsunuz, banlanmanizi talep edecegim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:01:48 -->-> Daha önceki mesaj 01:48:56 --

arkadaslar, aldiginiz script themeforest uzerinden lisansli olarak satilan bu temaya giydirilmis bir php yazilimdir ( kendimi yazmis odami calinmis bilmiyorum). Tum haklari bu uyeye aittir. $850 lik extended lisans alinmadigi takdirde satisi tamamen yasaktir ve alanlarin kullanmasida yasaktir.
Arkadas aldigi lisansin kaniti veya bu uyeligin sahibi oldugununun kanitini sunamadigi takdirde ***** is yaptigi uzere banlanmasini ben talep ediyorum sizde hakkinizi arayiniz.

bir envato - themeforest ve codecanyon saticisi olarak r10da bu gibi seyleri gormek beni sinirlendiriyor

temanın lisanslı olduğunu söyledi ve lisansını da bana gönderdi. ayrıca bir kaç düzenleme yapmasını istedim sürersiz lisanslı değişiklik yapmıyorum nolur nolmaz diyede PM çekti.senin amacın ne anlamadım?

OREK Hakkınızda Ban istiyorum.