Konuyla ilgili tüm yazışmalar sonrasında önce, konuyu açan kişi arkadaşı tarafından kandırıldığını onun yazdığını sandığını sonrasından ise onun yazmadığını bildiğini ama bana ulaşmaya çalıştığını ulaşamadığını söyledi, bana ulaşamaması da ona programı arkadaşıyla cracklayip satma hakkı verdiğini düşünmüş.
Kendisine açık ve net bir şekilde sattığı programlardan kazandığı haksız kazancın yarısını talep ettim aksi halde yasal haklarımı kullanacağım yönünde uyarımı da yaptım ancak öğrenci olduğunu ve parasının olmadığını söyledi ne yazık ki ben de bu işten para kazanan biriyim ve emeğimin çalınarak para kazanılmasına izin veremem.
Bu bağlamda Pazartesi günü avukatım tarafından kendisi adına dava açılacaktır. Bu süreçte madur olan program kullanıcıları banka havale ya da eft belgelerini tarafıma gönderirlerse bu davamda beni desteklemiş oldukları gibi avukatıma danışmam doğrultusunda lisansları tarafımdan yenilenecektir ve sınırsız lisans hakları yeniden verilecektir.
SAygılarımla
Buralarda çok gördüm açıcam diyip açmayanı, umarım lafta kalmaz ve icraata dökersiniz. Hangi bankadan ödeme yaptığımı bulduğumda gerekli e-dekontu mail olarak alıp göndermeye çalışacağım.
Benim gibi çok kişi var anladığım kadarıyla