İsimtescil fetö terör örgütü yandaşı sahibi çıkdı, Şimdi okdar insan madur kaldır İsimtecil de suncusu domian olan insanlar ne olcak, okadar madur olan insanlar, ne yapacak, okadar emeğe yazık değilmi? Oku isimtescil ALLAH belanı versin başka dicek bişey bulamıyorum, domian aktaramıyorum, sunucu ona keza 10 yıllık emeğim var, benim gibi kaç kişinin emeği var bunun zararı ne olcak, Sahibi FETO köpeği çıkdı zararı bizmi görcez...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:56:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:49:54 --
Alıntı
Emre E.
(emre.ergul@isimtescil.net)
13.8.2016 23:44:29 Merhaba,Sistemlerimizde oluşan erişim problemi nedeni ile yapınızın bazı noktalarına erişim sağlanamamaktadır.Problemin çözümü için bir süre ön görememekteyiz ancak teknik ekiplerimizin konu ile ilgili çalışmaları devam etmektedir.Çalışmalarımız erişim problemi odağında olup, veri kaybı söz konusu değildir.Bu süre içerisinde göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, yaşanılan aksaklık için özür dileriz.Saygılarımızla.isimtescil.net Hosting Destek Ekibi.
Sabah dan beri tek yazdıkları cevap bu, otomatik cvp yazdıklarımızı bile inanın okumuyolar