seoamo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu zamana kadar kimsenin kanına dokunmayan olayların bir anda herkesin ağzına verilmesini taktir ediyorsanız orasını bilemem. Bir tek isimtescil değil ki mesele. Siyaset hakkında sohbet etmek isterseniz daha uygun bir platformda devam etmeyi çok isterim.

Yorumumda da belirttiğim gibi siyaseti bir kenara bırakıp firmanın akıbeti hakkında endişe duyan bireylere karşı yapmış olduğum bir yorumdur. Müşterin mağdur edilme durumları durumları hakkında insanlar endişe duyuyorlar. İşin vicdan meselesi ayrıdır. Benim siyasi görüşüm hakkında fikir edinebileceğiniz bir beyanım ortada yoktu. Olaya bakış açısı yönünden yorumumu bu şekilde değerlendirmenizi anlayışla karşılıyorum.

Tek firma ile çalışmıyorum, birkaç sitem isimtescil kaynaklı, ve firma kıbrısta. Biz bu firmaya gidip insanlarımızı öldürsün diye para vermiyoruz. Ortalık mahşer yerine dönmüş, parasını verip aldığım bir hizmet zaten mevcut. Üstelik şuan transfer işlemlerine dahi izin verilmiyor isteseydim de yapamazdım.

İsimtescilin nasıl bir politika izleyeceğini bilmeden, pazarda devrilen arabanın ürünlerini kendi tezgahına koyan diğer pazarcılara mı yönelsin insanlar? Bu mu beklentiniz? Herkese saygım vardır.
Siyasi platform değil, elbette fakat siyasi bir darbe'ye destek veren bir şirketi konuşuyoruz.

"Bu zamana kadar kimsenin kanına dokunmayan olayların bir anda herkesin ağzına verilmesini taktir ediyorsanız orasını bilemem."

Diğer cümleleri boş ver, gençliğine bağışlıyorum da, yani şunu mu dememizi bekliyorsun? ya bugüne kadar kanımıza dokunmadı, zaten arsız yolsuz kansız milletiz, bu saatten sonra da kanımıza dokunmaz gibi arlanmadan devam mı edilsin?

Aramızda 2 Hükümet kadar yaş farkı var, senin kitaplardan okuduğunu biz yaşayarak gördük, dolayısıyla sen siyasi olarak devam etmeyi çok istersin ama ben seviyene düşmem ahbap

Terörü destekleyeni desteklerim diyorsan devam et, biraz daha yazarsan seninde adın Fetöcuya çıkar dikkat et.