osso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, istediğiniz sistemin tam detaylarını paylaşırsanız, süre ve fiyat teklifimi sunabilirim.
10 Yıllık Keywords Rüya Tabiri Domainimi Yayın Hayatına Geçirmek Istiyorum ve Bunun İçin Sadece Benim Siteme Özel Olacak Bir Script Yaptırmak ve Scriptle Beraber Uyumlu Çalışacak Android ve Ios Uygulamasıda Yaptırmak Istiyorum.. Script Yönetim Panelli ve Üyelik Kaydı da Dahil Olmak Üzere Responsive Seo Uyumlu Hızlı Bir Script Olması Yeterlidir Görünüm O Kadarda Önemli Degildir ki Nerden Baksanız 5 bine yakın konu açılması hedefi ile yola çıkılacağı için siteyi yavaşlatmayacak bir script olması gerekmektedir. Bu işi yapacak Web Tasarımcı İçin de Sitem Referans Olacağı İçin ve Rüya Tabiri İçeren Kelimelerin Googlede ki Aranma Hacmi Göz Önüne Alındığında Uzun Süreli Çalışmalar da Yapılabilir ve Bu İşte Emeği Olacak Herkesin Bir Şeyler Elde Etmesine Olanakta Sağlanılabilir. Site İçin İstenilen Sürenin Hiç Bir Aciliyeti Yoktur Süre Tamamiyle Coder'in Scripti Tamamlaması İçin Vereceği Süreyle Uyum Sağlanabilir.. Örneğin; Web Script, Android Uygulama ve Ios Uygulaması İçin Coder 3 Aylık Süre Isterse ve Fiyat Konusunda Anlaşilabilinirse Bu Süre Benim İçin Sorun Yaratmaz ve Ödemede Ona Göre Yapilabilir. Tabi Bu Örnektir.