hocam yanlış anlamayın ama siz bu yorumları yapmadan önce düzenli olarak kokladığınız,içtiğiniz herhangi bir şey varmı? ya da nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri cidden inanılır gibi değil
isimtescil fanı falan değilim önceki yaptığım yorumlardan bunu görebilirsiniz ama yaptığınız yorumlar pek sağlıklı kafayla düşünülmüşe benzemiyor.doğru yada yanlış orası beni alakadar etmez fakat en çok şuraya güldüm
Vergi kaçakçılığı bulunduğu ülkede vermesi gereken vergiyi yasal olmayan yollarla en aza yada hiç vermemeye çalışmaktır benim bildiğim kıbrısa taşınan bir firma Türkiye'ye neden vergi versin

kıbrısta serbest bölgede vergi muafı olunuyor ve yüzlerce bilişim şirketleri kıbrıs merkezli oluyor kıbrısa gittiğin zaman Türkiye'yle vergi anlamında bir bağlantın kalmıyor
Tüm sunucular Türkiye'de, ofis Türkiye'de, çalışanların Türkiye'de, parayı kazandığın yer Türkiye ama işin içine vergi girince K.K.T.C...
2 lira ucuza alıcam diye neden ne idüğü belirsiz adamlara/firmalara para kazandırayım? 2 lira pahalı olsun ama ülkem kazansın. Yatırımını buraya yapan, vergisini buraya ödeyen insanlardan alışveriş yapmak en mantıklısı. Buraya yatırım yapan genç arkadaşlarımız dostlarımız var. Ben isimtescilde yer alan tüm müşterilerime ait domainleri Veridyene taşıyorum. Üstelik isimtescilden daha ucuz fiyata