Merhaba arkadaşlar. Geçen ay süresini uzattığım 2 sitemi satıyorum. Sitelerin üzerine pek düşemediğim için bekletmek istemiyorum. 2 sitedeki oyunlar da sitenin kendisine aittir

SİTE-1
Site adresi : http://www.arabaparkoyunuoyna.com
Site için istenen fiyat : 250
Sitenin aylık getirisi: Yok olarak sayabilirsiniz (1tl civarı)
Sitenin açılış tarihi: 13 Agustos 2014 (Ağustos 2017 ye kadar uzatıldı)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun
Günlük hit sayısı: 3-5
Ziyaretçi kaynağı: Yok
Domainin yaşı: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok. Tüm içerik dahil.
Hosting dahil midir: Hayır. Ama 2-3 hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. Örümcek Oyun Scripti Lisanslı Sürüm
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
NOT-1:Sitedeki 8 oyunun 7'si sitenin kendine aittir ve diğer oyunlar linki direk siteye yönlendirmektedir. Oyunların yapımı da bana aittir ve oyun açıklamaları özgündür. Oyunları dağıtıp sitenize hit çekebilirsiniz.
NOT-2: Siteye ait 210 organik beğeniye sahip facebook sayfası da size devredilecektir.

SİTE-2
Site adresi : http://www.sungerboboyunuoyna.com
Site için istenen fiyat : 150
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 13 Agustos 2014 (Ağustos 2017 ye kadar uzatıldı)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun
Günlük hit sayısı: 3-5
Ziyaretçi kaynağı: Yok
Domainin yaşı: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Sınırlama yok. Tüm içerik dahil.
Hosting dahil midir: Hayır. Ama 2-3 hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı:Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. Örümcek Oyun Scripti Lisanslı Sürüm
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
NOT-1:Sitedeki 9 yapboz oyunun 9'u da sitenin kendine aittir ve diğer oyunlar linki direk siteye yönlendirmektedir. Oyunların yapımı da bana aittir ve oyun açıklamaları özgündür. Oyunları dağıtıp sitenize hit çekebilirsiniz.
NOT-2: Siteye ait 5 organik beğeniye sahip facebook sayfası da size devredilecektir.

EK NOT: Domainler IHS'de barınmaktadır.

Domainleri projelik almıştım. Güzel de planlarım vardı ama bir türlü fırsat bulamadım. Değerlendirilebilecek domainler. Sitelerin hiti olmamasına rağmen sadece içindeki siteye ait oyunlar bile sitelerin satış fiyatından fazladır. Abartısız olacak şekilde ufak bir pazarlık payı vardır.

Herkese iyi çalışmalar bol kazançlar.