http://www.elemanonline.com.tr/seo-s...u_i422786.html
gerçekten bu tür ilanları veren insanlar, bu tür işleri hiç mi bilmiyor yoksa gerçekten bilerek ve isteyerek bu şekilde komik ücretler mi teklif ediyor bilmiyorum. ilana öylesine denk geldim ve şok geçirdim. yorumlarınız nedir?
Ya afedersinizde kendinizi ne saniyorsunuz? adam zaten hafta ici calistiracak. Gunde 6 saat. Geriye kalan zamanda hatta ofisteyken bile diger islerinle ugrasabilirsin. Hafta sonu zaten bos yine dedigim gibi tum islerine devam edebilir, ustune bide aylik kazanc saglayabilirsin. Ne bekliyorsunuz? Ise girdiginizde 5000 lira maasla baslayacaginizi mi? Bence 1400 cok. 1000 lira verir butcemi ayirir al isini yap demeleri lazim. Cunku zaten bu senin normal islerini cok etkilemeyecekki. Yine gidip nerde ne yapiyorsan yap. Ki zaten yaptiginiz is doktorluk muhendislik gibi sabit bir is degilki. Bugun yaptiginiz bisey ertesi gun ters tepebiliyor. O yuzden fazla havalanmadan hakkiniz olani alin ve cekilin. Millet tip okuyup aylik 3000 lira maasla ise basliyo eyvallah diyo, siz 1400 liraya guluyorsunuz.