Site adresi: SATILDI
Fiyat: 180 lira
Sitenin açılış tarihi: 2012-11-08
Kategori, sitenin içeriği nedir: Radyo Dinleme sitesi
Günlük hit sayısı:mobil site hiti tekil 400, masaüstü site günlük 200 tekil hit. adwors reklamları ile hitler gelmektedir.
Aylık getirisi : 3-9 lira civarında
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Yaş
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: değil
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Mobil Uyumlu özel kodlanmış scripttir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur Yönetim Panelli Özel Yazılmış Scripttir.
Domain isimtescil de barınmaktadır.
Siteyi forumdan bir arkadaştan satın alınmıştır Konusu
Burada
İhtiyaçtan Sunucuyu boşaltıyorum. Tüm sitelerimi satıyorum.
Diğer Satılık siteler. http://3ge.org/ hit 100 ila 150 sayfa gösterimi yapıyor. isimtescilde kayıtlı özel wp thema 250 liraya bırakacağım.
3 Karakter 3GE.org SATILDI Forumdan yeni almıştım 100 tl ye mobil uyumlu yönetim panelli süper bir site.
Canli-tv.org Forumdan bir arkadaşa özel script yazdırılmıştı 1000 liraya fakat 150 liraya satılacaktır.
Canlitve.com Gene forumdan bir arkadaştan 500 liraya almıştım. 50 liraya satıyorum.
SATILDI 5 yıllık kurulumu var hiç bir çalışma yapmadım fakat çok sevdiğim bir domaindi o yüzden oylece bıraktım. 50 lirayada bunu vereceğim.
SATILDI forumdan 500 liraya almıştım. hit 100 ila 500 sayfa gösterimi yapıyor. özel wp thema 250 liraya bırakacağım.
SATILDI domain ihs dedir. WP thema lisanslıdır. 200 liraya tema alınmıştı 300 liraya bırakacağım. özellikle almanya belcika ve hollanda aramaları geliyor tık başı üçret yüksektir.
Toplu almak isterim derseniz 505 540 09 (kırk üç)

bırakacağım. tüm sitelerimi