Sunucular adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir şey sormak istiyorum size musadenizle türk firmalarına olan bu ön yargınız neden sormak istiyorum size destek destek yazmışsınız değinmiyeceğinizi dile getirmişsiniz.

1) Siz yabancı şirketler ile problem yaşadığınız da çözüm yolunuz ne oluyor.

Sorgusuz sualsiz kapatılan sunucular mı diyelim yada atılan tickete 48 saat sonra yazılan larmı diyelim bunları yapan öve öve yere göğe sığdıramadığınız yabancı firmalarla yaaşanan sorunlara kısacık ama kısacık bir kaç örnek.

Bence önce forumda birkaç arama yapınız mesela en son @Burti denen arkadaş sorun yaşadı ve çözümü uzun sürecek gibi duruyor.

Ama bunu yapan bir türk firması olsaydı ooooo küfür edilmeyen ne ana kalmıştı ne avrad ne cluk ne cocuk... Çünkü bizler aynı dili konuşuyoruz soruyorum size kaç defa yabancı bir firmayı arayıpta sorun beyan ettiniz aslında çoğumuz arıyamıyor bile hem akıcı bir ingilizceye sahip olmak hemde bekletilme süresine göre 3-5 senelik hosting ücretini tek telefon görüşmesinde denk getirmekte var.
Öncelikle çözümü ürettik dün 18:00 gibi ancak 16 saatlik kesinti yaşadık.

5 senedir ve hala devam etmek üzre İngilizce eğitim alıyorum. Bugün yabancı biriyle anlaşabilirim bir sorun yok.

Ama karşımdaki kişide Türklük yok ?

Türklük = Saygı, Sevgi, İnsanlık, Dostluk, İlgi, Alaka, Arkadaşça Görme

Almanyayı 40 defa aradım geçen gün telefonu suratıma dahi kapattılar. Ne zaman sizi dava edeceğim dedim o zaman router'a ip eklediler

Evet OVH, SoftLayer bugün bir Sadece Hosting, Netdirekt, Net İnternet, Radore, DGN 'den x 10 üstün.

Ama aradığında anlaşabiliyormusun ? Kesinti olunca mühendis gibi plan çizmek yerine gerekirse bisiklet çeviriyimde elektrik üreteyim diye düşünen CEO'ları varmı ? Y-O-K. Limit varmı ? VAR. Ya fiyatlar ? Aynı fiyata Türkiyede 32 gb makina alamazken onlardan 128 gb makina alıyosun.

Ama sorunun olduğunda sen kim köpeksin demiyolar bitek saolsunlar.

Şu an Netİnternetteyiz. Şu dakika @Ni-Osman Abiyi ariyim (makinamı aracı kurumdan alıyorum bu arada) abi erişim kesildi diyim gider bakar makinaya koskoca datacenter sahibi adam ama aman adımız kötü çıkmasın diyo. Korkuyo çünkü adam mahcup olcam diye. korkusu aman buraktan aylık 10 lira kazanıyoz gitmesin değil. Korkusu mahcup olmak insanlara karşı. Misal @Darklord bugün r10 dan banla umurunda olmaz adamın, şikayet et çözüm üretmeye çalışır hemen. Ama deki ben hostingde verilerimi kaybettim datacenter ı basar hdd'yi kurtarmaya çalışır senin için. Çünkü mahcubiyet korkusu var adamda.

Onlarda yok dostum inan bana. İnsanlık Türklükten gelmekte inan bana. Bende senin gibi düşünüyodum. Ama maneviyatla düşünürsen para kazanırsın. Sadece maddiyatla düşünürsen afedersin karslı mantığı derler bizim köyde buna hep kaybedersin.

Bir dostun, kardeşin, abin artık ne olarak görüyosan beni. Bana ve şu arkadaşlara inan.

ve bir hosting firması sahibi olarak söyliyim sana bunu. r10'da hakikatten hosting konusunda vs titiz 4 tane firma biliyorum.

1. IHS
2. TurHost
3. MegaTRHost (Firma Sahibi: Coşkun)
4. İnternet Bilişim (Firma Sahibi: Onur)