Bir şey sormak istiyorum size musadenizle türk firmalarına olan bu ön yargınız neden sormak istiyorum size destek destek yazmışsınız değinmiyeceğinizi dile getirmişsiniz.
1) Siz yabancı şirketler ile problem yaşadığınız da çözüm yolunuz ne oluyor.
Sorgusuz sualsiz kapatılan sunucular mı diyelim yada atılan tickete 48 saat sonra yazılan larmı diyelim bunları yapan öve öve yere göğe sığdıramadığınız yabancı firmalarla yaaşanan sorunlara kısacık ama kısacık bir örnek.
Bence önce forumda birkaç arama yapınız mesela en son
@Burti denen arkadaş sorun yaşadı ve çözümü uzun sürecek gibi duruyor.
Ama bunu yapan bir türk firması olsaydı ooooo küfür edilmeyen ne ana kalmıştı ne avrad ne cluk ne cocuk... Çünkü bizler aynı dili konuşuyoruz soruyorum size kaç defa yabancı bir firmayı arayıpta sorun beyan ettiniz aslında çoğumuz arıyamıyor bile hem akıcı bir ingilizceye sahip olmak hemde bekletilme süresine göre 3-5 senelik hosting ücretini tek telefon görüşmesinde denk getirmekte var.
Baştan başlayarak cevap vereyim..
Öncelike Türk firmalar ile bir alıp veremediğim yok ANCAK yabancı firmalar ile Türk firmalar arasındaki kalite/fiyat farkı oldukça yüksek Türk bir firmanın ortalama bir paketinin fiyatı ile Yabancı tanınmış bir firmanın en yüksek paketini almak mümkün bunun onlarca örneğini gösterebilirim.
Destek meselesine gelince eğer bana soruyorsanız ne yapıyorum diye bugüne kadar 1 kere bir ticket atmadım 7/24 canlı destekleri var canlı desteğe söylüyorum extreme bir problem değilse maksimum 5-10 dk da düzeltiliyor.. Sanırım 4-5 yıldır hostagor kullanıyorum bugüne kadar bir kere destek alamadığım olmadı. 5 ay önce suspand olmuş sitenin yedeğini istiyorum onu bile veriyor..
Başkaları adına konuşamam ama ne Türk ne Yabancı kimseye dümdüz gitmedim bugüne kadar. Ayrıca Türkçe kadar olmasa da İngilizcem de var.