vermiş olduğunuz detaylı bilgi için teşekkür ederim.
son olarak sormak isterim ;
"bu anasayfayı değiştirin öncelikle. böyle bir sitede durmam açıkcası"
görsel olarak hoş değil mi
ben %100 den daha fazla yakınlaştırdığım için görüntü bozulmuş. sitenizde görüntü bozuk sandım ama bir sorun yok görünüyor şuanda.
yinede sitede mavi alan var. o alanın içine güzel bir içerik yerleştirmenizi tavsiye ederim.
Selamlar, bazı sitelerimde site: siteadresi.com yaptığımda anasayfam görünmüyor. Hiçbir backlink çalışması da yapmadım. Siz direk backlink kaynaklıdır demişsiniz, alternatif başka sebepler neler olabilir?
ben direkt backlink kaynaklı demedim. yanlış anlamışsınız. ben öncelikle sitenizin anasayfasına özgün bir içerik ekleyin ardından 2-3 gün bekleyin dedim. anasayfasında içerik yoktu arkadaşın. değersiz görülüp indexten silmiş olabilir dedim. yeni sitelerde de olabilen bir durum bu. ama içerik eklemeden index geri gelmiş. sıralamasına baktım düşüş yaşamış. backlinklerine baktım son günlerde ciddi bir artış var. anasayfada özgün bir içerik yokken yapılan bu backlink alımları arkadaşa zarar vermiş.
bu sorunun çok farklı nedenleri olabilir ama başlıca neden backlink kaynaklıdır. backlink almadan site anasayfanız sıralamadan gidiyorsa ya yeni sitedir, ya değersiz bir sitedir, ya spam bir sitedir ya da göremediğiniz başka bir sorun vardır.
site adreslerinizi verirseniz bakarım.