Bu zihniyetli reklam şirketleri hep azıcık verip hunharca almak istiyor. geçenlerde henüz çalışmaya başladığım şirket olan adsterra da benzerini yaptı. her türlü pislik mevcut olan firmanın Türkiye temsilcisi sağolsun reklamlarını kullanıyordum. sonra optimizasyonla ilgili sorun fark ettim. bunun ingilizce olarak yöneticiyle görüşmem gerektiğini söyledi. kadına yazdım. biz büyük sitelerle ilgileniyoruz. eğer GÜNLÜK!!!!!!!!!! 100.000 (YÜZ BİN) hitiniz yoksa kazanamazsınız (çok çok çok küçük ücret alabilirsiniz anca) dedi. e bunu niye baştan söylemedin canım benim. neden onca dandik kodu eklettirip 0.00002 cpmle hitimi azalttın? (bu konuştuğum şirket müdürü olan yabancı kadın) (ayrıca Türk temsilci de şirketten ayrıldı.) benzeri bir durum.
Sadede gelirsek bu tür paranın üstüne yatan dölandırıcı şirketlerle 1-2k hitli sitelere bulaşıp yayılmasını ve büyümesine neden olmamamız gerek.
adsterra iyikide bulaşmamışsın benim bir tane sitemde virus uyarısı çıkardı ve google güvenli olmayan site kategorisine sokmuştu. Advoly bakalım biriken paramı verecek mi onu merak ediyorum.