Biliyorum hocam, okudum. Ferhat denen adamın gerçek adı Abdullah'mış falan.
Domainlerimiz açısından ne gibi problemler olur peki? Firma yönetimi değişirse domainlere de el koyma durumu olur mu?
bak şukadarını söyliyeyim, cok yakın bi arkadaşim var muglada fethiyede hemşirelik okuyor, mugla sıtkı koçman üniversitesinde bu üniversitenin yakınında 2 tane yurt var birisi kyk'a ait diğeri fetocülara ait,
kyk'i biliyorsun cok zor aliyor ve yer yok, oradaki kızlar ise mecburen elleri mecbur fetocularin yurdunda kaliyordu bu darbeden sonra o yurdu kapattilar kızların birincisi eşyalari yurtta kaldı dilekçe ile özel izinle eşyalarini alabilecekler bir diğer husus 500 600 liralik kiralik evler bu olay yüzünden 1.500 tl'den başladi kiralar + boş ev yok şimdi o kızlar ne yapicak, cok uzaktan ev tutmak zorunda kalıcaklar bu yüzden bu durum sizinde başiniza gelir yönetim el değiştirmez, belirli bi süre şirketi kapatirlar, inceleme yapar mali polisler sonrasında devlet ya kendisi işletir yada tamamen kapatir.
@hozukcan; karşinizda bir bayan var kullandıgınız kötü yorumları düzenlemenizi rica edecegim, sürekli kullandıgınız bir madde mi var demek yakişi kalmaz.