Simplix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bir ara böyle haberlere denk gelmiştim. Hatta FBS'in açılımı Ferhat değil; Fethullah Bilişim Sistemleri deniliyordu.

Sorum şudur ki, özellikle ülke gündeminden dolayı malum durumlar. Bu firmada birkaç domainim barınıyor. Herhangi bir risk teşkil eder mi? Bu firmanın örgüt bağlantısı hakkında kesinleşen bir doğruluk veya aksi bilgi var mı?

Bilgisi olanlar yazarsa, gerekiyorsa domainleri transfer edelim.
AkarTaahhut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isimtescil'in fetö'ya ait oldugunu bilmeyen yoktur sanırım

şirket Türkiyede iken Kıbrısa taşınması zaten vergi kaçirmasından ötürü yapildigi söyleniyordu bende öyle düşünüyorum ki birçok soruşturma geçirdi isimtescil bu yönde yarın bigün devlet isimtescile el koyarsa hiç şaşırmam oyüzden, sırf bu yüzden kendi domainlerimi taşidim yeni domainleri nic.tr'den aliyorum bence taşıyın yarın bigün bi problem olur hiçbir hak talepte edemezsiniz
hocam yanlış anlamayın ama siz bu yorumları yapmadan önce düzenli olarak kokladığınız,içtiğiniz herhangi bir şey varmı? ya da nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri cidden inanılır gibi değil

Alıntı
Hatta FBS'in açılımı Ferhat değil; Fethullah Bilişim Sistemleri deniliyordu.
isimtescil fanı falan değilim önceki yaptığım yorumlardan bunu görebilirsiniz ama yaptığınız yorumlar pek sağlıklı kafayla düşünülmüşe benzemiyor.doğru yada yanlış orası beni alakadar etmez fakat en çok şuraya güldüm

Alıntı
şirket Türkiyede iken Kıbrısa taşınması zaten vergi kaçirmasından ötürü yapildigi söyleniyordu
Vergi kaçakçılığı bulunduğu ülkede vermesi gereken vergiyi yasal olmayan yollarla en aza yada hiç vermemeye çalışmaktır benim bildiğim kıbrısa taşınan bir firma Türkiye'ye neden vergi versin kıbrısta serbest bölgede vergi muafı olunuyor ve yüzlerce bilişim şirketleri kıbrıs merkezli oluyor kıbrısa gittiğin zaman Türkiye'yle vergi anlamında bir bağlantın kalmıyor