Yıllardır adsense ile çalışmış biri olarak arkadaşlarımın önermesi ile advoly başvurdum. Deneme açısından iki sitemi ekledim ve deneme çalışmalarına başladım. Site ile ilgili çekincem olmadığı içinde buraya yazıyorum giren kişiler kontrollerini sağlayabilirler.

4 gündür reklam gösterimi durmuş bir şekilde bekliyorum yine analitikte sorun vardır diye bekledim. Hatta 3-4 arkadaşımıda referans oldum bakın güzel firma sıkıntı yok diye. Gelelim olaya anlam veremediğim yeni reklam politikasına.

Advoly'e eklediğim sitem www.nasilyapilirsor.com benim sitem ve bu sitemin günlük 1-2k hiti vardı advoly koyduktan sonra tam 1.5 ay sonra hitim yarı yarıya azaldı. Kodlardan kaynaklı olup olmadığını bilemem bu konuda hiçbir iddiam yok ancak seo konusundaki kriterleride çok ii bilirim bir değişikliğin size vurması 1.5-2 ay alır. Her neyse günlerdir kazanç yansımıyor ama reklamlar çıkıyor görünce mail attım. Sağolsunlar mail atınca döndüler.

Sitedeki içerik kalitesi tartışılacağını düşünmüyorum çünkü her yazım en az 800-900 kelimedir ve tek tek yazılmışdır. Sistemden birilerini çıkarıyorsanız herşeyin bir raconu vardır. Bilgi verirsiniz sistemimizden politikanın nedenini adam gibi belirterek çıkarmak zorunda kaldık dersiniz bizde kodları kaldırırz. Deneme reklamları dönüyor diyerek ufak tefekte olsa milleti cukkaya getirme hakkınız yok.

Bizim iyi niyetimizi kötüye kullandılar diye R10'da ağlayacağınıza gerçekten kaliteli içerik üreten ancak adam gibi para kazanamayan sağlam içerikli siteleri sisteminizde tutmanız size dezavantaj sağlamaz aksine güçlendirir. Damlaya damlaya göl olur. Reklam politikalarını geçtik Advoly şirketinin politikaları konusunda kendisine çeki düzen vermesi lazım. Telefonla aradığımda bile biz büyük hit getiren yüksek kazanç getiren sitelere telefon desteği veriyoruz diyerek ufak sorumu bile cevaplamayıp mail atmamı söyleyip geçiştirdiniz. Ama unutmayın sizi büyüten yayıncılar ve bir kaç yıla kalmaz bu politika ile giderseniz isminizin kalacağını sanmıyorum.

Firmanızın misyonunda lütfen bu tip şeyleri önemseyin kapitalizm kurbanı olmayın. Neyse bu konu ile ilgili banlanırmıyım bilmem ama ben duygularımı en hafif dille belirttim. Allahtan yüksek hitli sitelerimi bunlara dahil etmemişim 2 aylık denemede sınıfta kaldırlar.

Ben mesaj atınca cevap veren ve atıldığımı söyleyen firmanında mesajı budur. http://prntscr.com/c30yyc

Buradaki kimse eşek değil, geri zekalı hiç değil konunuzda kaç tane adam kazançlar görünmüyor diyor bari millete mail atında boşuna kodlarınızı tutup zaman harcamasınlar.