Öncelikle bu eklentiyi hazırlayanın bir Türk olması beni fazlası ile onurlandırmıştır. Fakat şimdi kuracağım cümleler kesinlikle yanlı değil tamamen objektif cümlelerdir.
Bugüne kadar w3 ve Super cache gibi bir çok ünlü eklentiyi kullandım. Bu eklentiler karma karışık olduğu gibi başka bir eklentiyle çakıştığı zaman resmen sizi sinir krizi geçirtecek sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. ayrıca şimdiye kadar hızda hiç verim alamadım. Fastest ise gerçekten çok basit ve direkt olarak site hızına etki ediyor. Benim gözümde wordpressin en kaliteli eklentisi olarak 1. sıraya yükselmiştir. Bu nedenle tüm wordpress kullanıcılarına açık çağrımdır bırakın diğer cache eklentilerini ve Fastest ile tanışın. İnanın benimle aynı duyguları paylaşacaksınız.
Son olarak ufak bir problemle ilgili desteğe ihtiyacım var.
Problem : Login problemi. "Login olan kullanıcılara önbelleği devre dışı bırak" devre dışı olduğunda sisteme giriş yapamıyorum. bunu işaretlediğimde de bu sefer login olan kullanıcıların hızı düşüyor. Login olmadan önce şak diye açılan site login olunca eski haline dönüyor. Bu problemi nasıl aşabiliriz.
bu arada kısa sürede premium versiyonunu da alacağım.
İlginiz için teşekkürler.