Hocam amacım konunuzu baltalamak vs. değil sadece en azından var ise site hakkında bilmediğimiz detayları öğrenmek için bir soru sormak istiyorum, ... Dediğim gibi serbest piyasa ekonomisi istersen 1000 TL fiyat yazarsınız orası ayrı, amacım varsa detayları öğrenmek. Hayırlı satışlar.
Pokemon Go'nun Türkiye'deki ilk günlerinde açtım. İlk dalgalanmalarda "pokemon go indir android/ios" vb. aramalarda 1. ve 2. sayfadaydım. Kendi işlerimden dolayı ilgilenemedim sıralaması düştü. Özgün olmayan makaleleri google aramalarında çıkmayan içeriklerden ekledim. Şuana kadar
özgün olmayan ama hit gelen sayfalardaki yazıları google'da aratırsanız farklı bir sitede çıkıyor mu çıkmıyor mu; Site üzerinden deneyebilirsiniz. Forumda pokemon go + 2 sözcük içeren domainler 50 TL 100 TL aralığında satışa çıkarılıyor. Kendim için tüm masrafı 60 70 TL civarında oldu.
Verdiğim emekler oldu. Domain iş yapabilir bir domain. Şuana kadar üç haneli ücretlerde teklif eden 2 kişi oldu. Demek ki üç haneli ücretle satılabilir. Pazarlık payı ile birlikte sattıktan sonra alan kişiye neden aldığını sorup size de yazarım.
Ek: Sitede son bir kaç yazı yokken adsense başvurdum ve kabul edildi.