Bende 14 mayısta yaptım düğünü hocam mutluluklar dilerim size

Ben 3ü yerel olmak üzere toplam 7 mobilyacı gezdim. Doğtaş, enza, kelebek ve alfemoya gittim. İstikbal ve Bellona hiç gitmedim genel bir memnuniyetsizlik olduğundan dolayı. Bunlar arasından en çok beğendiğim ürünler alfemodaydı ve salon,oturma odası,tv ünitesi, yemek takımı, yatak odası,zigon sehpa ve orta sehpa olmak üzere hepsini alfemodan aldım. Şu ana kadar çok memnunum ve diğer mobilyalara göre gerçekten tarz ve konsept mobilyalar var. (Eğer avangarde yani klasik takımlar tercih etmeyecekseniz tabi). Eğer alfemo olmasaydı Doğtaş ve enzanında takımları fena değildi ama gerçekten alfemoya girdiğimde tüm girdiğim dükkanları unuttum o kadar diyebilirim
Parantezde bahsettiğm gibi eşiniz avangarde takımlar yani evde genel olarak klasik takımlar tercih edecekse alfemo pek beklentileriniz belki karşılamayabilir. Bunun içinde ankara mobilyacılar sitesinde birçok mobilyacı avangarde tarzda alternatifleri mevcut oraları inceleyebilirsiniz. Yada istanbuldaysanız bilmiyorum istanbulda mobilyacılar sitesi varmı ama orayada uğrayabilirsiniz.
Önemli not: Mobilyada kar marjı biraz yüksek sıkı pazarlık yapın ve baktınızki artık belirli fiyatın aşağısına inmiyor hediye birşeyler koparın mesela ben mutfak masası, zigon sehpa ve yemek takımına +1 sandalye onlara hediye ettirmiştim

Piyasanın şu sıralar sıcak paraya ihtiyacı olduğunu unutmayın o yüzden istediğiniz fiyata çekebileceğinizi düşünüyorum.
Başarılar
Sağolun hocam size de mutluluklar
Bugün Ümraniye'deki Modoko mobilyacılar sitesini gezdik. Alfemo, Kelebek, Doğtaş ve Enza'yı gezdik. Ev küçük olduğundan her şeyi olabildiğince tasarruflu almamız gerekiyordu. Yani yatak sandıklı(bazalı), gardırop sürgülü olması gibi. Ve Alfemo'da bu isteğimizi karşılayan iki model vardı. İkisini de beğenmedik. Enza Mobilya hoş duruyordu. Ordan nişanlımın ailesi yatak odası(bazalı karyola, 260cm sürgülü gardırop ve aynalı şifonyer) alacaktı. Biz de L koltuk ve küçük oda için de açılabilen bir koltuk beğendik. Yatak odası nakit 6455 TL tuttu. Benim aldıklarım da 3870 TL tuttu. Bi 200 TL civarında daha alışverişle 102 ekran vestel smart led tv hediye edeceklerini söylediler. Ben de tv alamayacaktım durumlar düzelince bakacaktım bu da yanında kaymak oldu

TV'yi de aldık hediye iyi oldu baya. Bilmiyorum fiyatlar da iyi geldi bana. Kelebek ve Doğtaş pahalıydı ve gerçekten Enza'daki kaliteyi bulamadım onlarda. Bu arada yatak da beğendik de 2000 TL'ye yine Enza'da kayınpeder onu öteledi bi ay sonraya