Hocam sana verebileceğim en büyük tavsiye teknoloji sitesi açma olur.
8. aydayım şuan hitler çok değişken bazen 200'e düşüyor bazen 1k oluyor. Ama site için çok uğraştım çok para harcadım. Teknolojiyi takip eden birisi olduğum için bu sektörü tercih ettim. Şuan sitede 654 adet elle yazılmış makale var. Aksatmadan her gün yazmaya çalışıyorum.

Wordpress'i az çok biliyorum ancak pc kötü olduğu için dreamweaver çalıştıramıyorum. Photoshop portable kurdum sadece resim optimizasyonu yaparken fazla kasmıyor. Büyük çaplı oynama yapınca kasmaya başlıyor.

Tavsiyem uzman olduğun konuda, benzerlerinden farklı bir tasarımla yada özgünleştirilebilir bir tasarımla farklı içerikler üreterek çalışmaya başla. Yani bir makale vardır 100 sitede özgünleştirilip yazılmıştır bu makaleyi birde sen özgünleştirip yazma fazla bir faydası olmuyor. Sektörel site olarak yönelmeni tavsiye ederim.

Siteyi açmadan önce aranma hacimlerini anahtar kelime analizini çok iyi yapman lazım. İlk sitem olduğu için seo konusunda hiçbir şeyden anlamazdım. R10 saolsun baya oturup çoğu konuda kendim yapmaya başladım seoyu. İşi burada öğrenirsin.

SEO ve Wordpress konusuna yüklen en az 2 ay iyice araştır seo çok yorar ama etkisini gördükçe hitlerdeki artışı gördükçe hoşuna gidecektir.