merttezcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceden milyarlar veren (990-1590) insanlar şu an ömür boyu business pakete geçti. (Normalde 3 yıllığı 750 tl)

o yüzden kardayız
Daha önce yazdığım yazıyı aynen yapıştırıyorum. O yazımda Baris13 isimli arkadaştan alıntı yaparak eklemede bulunmuştum. Kendini harika hissediyor olabilirsin lakin aşağıda yazılanlar birebir gerçektir. Daha önce milyarlar verenler dediklerindeniz, madem ki internet üzerinden ürün satış gücünüz iyi gelirortaklari.com 'a ücretsiz üye olarak incir.com un komisyonlarından çok daha iyi komisyonlara satış yapabilirsiniz. Eğer amacını ümit tacirliği, ek gelir-zengin olma vaatleriyle üye toplama amacı güdüyorsanız, piramit sistemde kendinize iyi bir yer edindiyseniz tabi ki bilmiş tavırlarla sistemi savunmak en doğal hakkınız.

Ayrıca sitenize aşırı hit gelirse size danışmadan suspend ediliyorsa ben buradan ürün satışından para kazanmaktan ziyade üyelik satışından para kazanma derdinde olduklarını öne sürerim.

Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ;

Önce bir uyarı yapayım,buraya mesaj atacak kimse, hiç bir kuruluşun avukatlığını yapmasın. Olaya at gözlüğü ile bakıp kimse kimseyi kırmasın.

Son zamanlarda bir modadır ki herkes İncir'e parasını kaptırıyor. Zamanında Mega Holdings için aynı konular açıldı, çoğu kişi ''ya hayır olur mu öyle mega holdings iyi kazandırıyor'' , ''işin içine girmeden bilemezsin'' , ''biz kazanıyoruz sen kazanamıyorsun laf söyleme'' diye sürüsü ile konu açıldı. Aradan zaman geçti Mega holdingsten para kazanılmayacağı bir para tuzağı olduğu ortaya çıktı.

İncir de bu doğrultuda ilerliyor, farklı bir isim farklı bir başlık altında ilerliyor tabii. İş böyle olunca da yine parasını havaya savurmak isteyen arkadaşlar paralarını kaptırmaya başlıyor. Yapmayın. Bari yapıyorsunuz konu açıp başkalarına referans olup onların haklarını yemeyin.

Bakın bunları yazıyorum, istediğiniz kadar yüklenebilirsiniz. Bundan aylar sonra tekrar bu konuya baktığımızda ne kadar haklı olduğum ortaya çıkacak.
O yüzden bu konu altında esip gürleyen arkadaşlara kesinlikle cevap vermeyeceğim. Biliyorum çünkü kendi işine laf edilenleri. Mega da da aynı şeyleri yaptılar , doğru söyledik diye dokuz köyden kovdular. Bu konuda da aynısı olacak.

İncir pişman olacağınız, yatırdığınız parayı çıkartamadığınız gibi başkalarının da parasını yakacağınız bir sistemdir ve böyle olmaya devam edecektir.

Ölü yatırımdır. Yanlış yapıyorsunuz.

Bunları söylüyorum,bana yükleneceksiniz. Sizin iyiliğiniz için yükleneceğiniz her söze şimdiden göz yumuyorum. Bu da benim bir iyiliğim olsun size
Aynı şekilde katılıyorum. Daha önce yaşadığımız bir tecrübeyi şu mesajımda da belirtmiştim : https://www.r10.net/1069676378-post35.html

Alıntı
İncir olayı yavaş yavaş saadet zincirine dökmektedir. Daha önceki konumda dahil belirttim. Adwords reklamı dahi alsanız kalkın sitenizi askıya alırlar. Neymiş efendim; internette dolaşan insanların %99 'u internetten alışveriş yapmayı düşünmüyormuş biz siteye %1 lik kısmı sokmalıymışız. Oldu olacak 40 soruluk IQ testide ekleyelim insanlara. Her yapacağımız işte onlara danışmalıymışız. Falan filan. Düşünün kendi sitenize reklamınızı koydunuz, yarın baktınız siteniz askıya alınmış. Bu şekilde o sitenin temellerini sağlam atamazsınız ek olarak 990 TL lik paketi alırsanız 240 TL kesinti ile (matbaa kesintisi) 750 TL geri ödeme alabilirsiniz. Aslına bakarsanız bunların amacı ürün satılmasını istemek değil, kaldıki koydukları ürünlerin adam akıllı stoğunun olduğundan bile şüpheliyim. Amaçları ortaklık adı altında aldıkları paralarla kendilerini büyütmek.

Her neyse. Bu işe girecek arkadaşlar mesela 1,000 lira paranız varsa yurtdışından o bütçenize göre ürün getirtip ilk başta gittigidiyorda, belli bir portföyünüz olduktan sonra bir site açarak site üzerinden satış yapmaya başlarsanız bu incir olayından 40 kat daha iyi kazanç elde edersiniz. İlla incir işine gireceğim diyorsanız canınızı dişinize katıp uğraştığınız, seo çalışmaları yaptığınız site bir günde askıya alınıp 1-2 hafta bekletilirseniz gelip R10'da ağlamaya kalkmayın.