yakupqqq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
madem çok ucuza(4 binlik cihazı 2700e satıyorsunuz) cihaz tedarik edebiliyorsunuz neden forumda satmak yerine telefonculara satmıyorsunuz? bu kadar ucuz ürünü tüm telefoncular alır. kargoyla, para almayla uğraşmaktansa tek seferde elinizdeki tüm ürünleri satabilirsiniz.
Şuan için elimde ürün yok. Ürünü istettigim zaman ısminize istetiyorum faturası kesilip kaydı yapılıyor ve ürün geliyor. Ha var ise telefoncu tanıdığınız ben size bu fiyattan vereyim siz satın. Hatta ilk referans siz olun alın bakın inceleyin aklınıza yararsa bana ilk referansta siz olun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 08-08-2016 mesaj 00:01:50 -->-> Daha önceki 07-08-2016 mesaj 23:56:22 --

Ben kendi karımı az bırakıyorum bu yüzden *********** sahtekar olduğum anlamına gelmez fiyatlarim gayet makul.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:28:44 -->-> Daha önceki mesaj 00:01:50 --

Karar verdim satış konusu açınca ilk referansim olacak kişiye çok daha uygun bir fiyata satacağım reklamın iyisi kötüsü olmaz. Konuyu takipte kalın konuyu açınca yapacağım ilk birkaç kişiye özel olacak indirimlerden faydalanın.