ARKADAŞLAR MAC AGUSTOS 2016 DA SATILDI.

Evet arkadaşlar 2014 yılının 11. ayında media markt tan almış olduğum çokta severek kullandığım macbook pro retinayı mali sorunlarım nedeni ile satma kararı aldım.

Özelliklerini resim olarak ekliyorum oradan incelersiniz ayrıca model numarasındanda internet üzerinden araştırırsınız.

Bilgisayar adıma faturalıdır garantisi devam etmektedir.

Kutusu magsafe'uzatma kablosu vs vs herşeyi tamdır eksiksizdir.

Bilgisayarı çok temiz kullandım şuanki durumu kozmetik olarak 10 üzerinden 10 dur en ufak çizik dahi bulamazsınız.

El Capitan yüklüdür pil döngüsü için resim ekliyorum oradan bakabilirsiniz pil performansıda şuan için süper diyebileceğim derecededir aldığım günden bu güne kadar yüzde 3 ile 5 lik bir kayıp var diyebilirim pil konusunda takıntılı birisi olduğum için apple'ın tavsiyelerine uyarak kullandım buda işe yaradı.

Yukarıda yazdığım gibi mali sorunlarım nedeni ile satıyorum bu nedenle takas düşünmüyorum.

Sanalpazar gg tarzı türevi siteler ile çalışmıyorum ilan açamam.

Prensip olarak gelip kullanıp almanızı tavsiye ederim istanbul beylikdüzü esenyurt civarındayım.

Uzakta olupta gelemeyecek arkadaşlar için önce ödeme sonra kargo şeklinde istediğiniz kargo şirketi ile gönderim yaparım.

Ama önceliğim gelip kullanıp almanızdır.

Ekstra olarak şuan piyasa fiyatı 250 tl olan magic mause de hediyemdir.

İstediğim fiyat pazarlıksız 3900. tl dir.