Aynı şey mi bunlar.? evde annemin tuz atmak yerine şeker atması en fazla evdeki 3-4 kişiyi ilgilendirir olmadı dışardan yeriz. 80 milyona yakın kişinin yaşadığı ve 80 milyona yakın kişiyi etkiliyecek bir haber yada haberler bu şekilde gelişi güzel millete empoze edilemez. Önce haberi araştırırsın neyin nesi dersin iyice bi tartar ölçer öyle servis edersin. Birkaç üstte mesajdaki arkadaşın dediği gibi yarın suçsuz bir insanı tecavüzcü diye haber etseler ve o adam sokak ortasında insanlar tarafından linç edilip öldürülse nolcak insanlık hali arada bir böyle yanlış ve hatalı haber olur onlarda insan bizde insanız diyip geçecekmiyiz yani? Doğru iş yapıldığında nasıl övülüyorlarsa yanlış iş yaptıklarında da eleştiriyi hak ediyorlar
sanırım biraz yanlış anladınız. videonun sonunda bahsettiği şeyler için böyle bir mesaj yazma gereği duydum. eleştiri demek küfür etmek, hakaret etmek, üzerine 5 ekleyip servis etmek değil ki. dediğim gibi, her önüne geleni ezmek, dövmek değil eleştiri. müzikle de uğraşıyorum ben bir yandan, eskiden zorla eleştirin bizi derdik dinleyenlere. sorular sorardık, fikirlerini alırdık. ama bir nota yanlış bastığımızda " bilmem neyaptığımın çocuğuna bak bi de gitar çalıyorum sanıp sahneye çıkıyor " diyen adam da kusura bakmasın, o eleştiri değil kendini ön plana çıkarmaya çalışma, ego tatmin etme, kendi saçmalıklarıyla yetinme ve kendi kendine hakaret etmek demektir.
bir de şunu söylemek istiyorum;
belli kurumlar veya insanlar bir şeyler yapmaya çalıştıklarında, yıkıcı değil de yapıcı olmak lazım. eleştiriyi doğru düzgün yapıp, gerekli yerlere ulaştığından emin olmak lazım. sosyal medyada orda burda gelişi güzel yazılan, söylenen hiç bir şey doğru değil bana göre. hata yapa yapa doğru yapmayı öğrenenler var, olmayacak bir şey değil. demek istediğim budur.