Selamlar,
Yaklaşık 3 sene önce twitter hesaplarım için gmail hesabı açmıştım. Bir hafta kadar önce twitter hesabım kilitlendi gmailden değiştirmek istedim ancak e-posta ve şifre bilgilerini girdiğimde "hesabınız devre dışı bırakıldı" yazısıyla karşılaştım.
Benim için çok önemli bir twitter hesabıydı onun dışında mailin çok da bir önemi yok. Kurtarma e-postası ve tel ile değiştiremiyorum. Google'a itiraz formu gönderdim.
Benimle iletişime geçecekleri e-posta adresinden şöyle bir cevap aldım. Ancak hesabıma giriş yaptığımda aynı yazı ile karşılaşıyorum. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Alıntı
Merhaba Google kullanıcısı,
Hesabınız, Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için devre dışı bırakılmıştı. Gerekli incelemelerden sonra hesabınızı yeniden etkinleştirdik.
Oturum açma sırasında telefon numaranızı doğrulamanız istenecektir. Telefon numaranızı doğrulayamıyorsanız Google Hesabınız artık eski durumuna getirilemeyecek demektir.
Politikalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve hesaba erişimi sınırlamamıza ya da hesapları devre dışı bırakmamıza neden olan ihlal türlerini öğrenmek için Hizmet Şartlarımızı okuyabilirsiniz.