aynı durumla bende karşılaştım. flonun sattığı polo marka ayakkabıyı daha ilk giymemde yırtılma fark ettim. halbuki ayağıma tam olmuştu. aradan 15 gun geçti, fatura ile birlikte mağazaya gittim. incelemeye alacaklarini soylediler. bende durumu izah edip, hic kullanmadigimi, ilk giymemde yirtilma oldugunu soyledim. birazda baski kurarak urune degisim verdiler. degisim talep etmedigimi, ucret iadesi istedigimi ifade ettim. sonrasinda bana flo magazalarinda gecerli cek verebileceklerini soylediler. kabul ettim bende. fakat soyle bir durum ile karsilastim bende; urunu goturdugum gun indirim yaptiklarini 80 liraya almis oldugum urune 60 lira gibi bir rakam ile cek keseceklerini soylediler. bu durum karsisinda bende dumur oldum acikcasi. sonrasinda yetkili kisi vs. derken sorunum cozuldu ama bende illallah ettim acikcasi. musteri memnuniyeti kesinlikle cok kotu. umarim konuyla ilgili cozume ulasirsiniz. bu mesajlarimiz da dikkate alinir umuyorum.
Teşekkürler mesaj için. Verdim ayakkabıyı bakalım kesin kullanıcı hatası diye geri dönecek ama bende büyük ihtimal sonrasında peşini bırakmıcam. Daha ilk giymede ayakkabı sanki tarlada giyilmiş bir hale döndü. Bende çek istiyecem Flo'da kullanmak için ama aslında hiç oradan alışveriş yapmamak lazım ama Antalya'da bütün AVM'lerde bu marka var napalım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:38:03 -->-> Daha önceki mesaj 07:37:33 --
FL*' a karşı hiçbir şekilde şansınız yok hocam.
İnternette yorumları okuyabilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------
Bu arada kim bana bronze verdi ya
Kaç yıldır koruyordum. 0 0 0
Marka ismine sansür atmandan belli zaten