Hocam tavsiyem kaputu değişmiş araçtan kesinlikle uzak dur. Ayrıca bu zaman da akraba diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Asıl zarar akrabadan geliyor. Amcan oto galerici ise eline bu ayar da illaki değişensiz temiz araç düşecektir. Hızlı satılacak arabayı da sana aynı kolaylıkta verecek mi diye bir bekle bakalım. Ben sayısız defa araç aldım sattım şükür genelde zarar aksine kar eden taraf oldum. Bu işler hızlıya gelmez. Araba güzel lakin bu aracı satmak için çok beklersin. 1.4 oluşu ve kaputun değişmiş olması büyük sıkıntı. 2 bin lira fazla olsun gönlünün rahat edebileceği bir araç al. Ayrıca eğer usta ayırt edilmeyecek düzeyde güzel iş çıkarmışsa aracın kiometresinin original olmasından da şüphe duyarım. Dalavere işlerinde koşturan ne adamlar var bir bilsen. Nelerini gördü bu gözler

Son tavsiyem akraba ile iş yapılmaması yönünde ancak faize krediye bulaşmadan güzel bir ödeme kolaylığı sağlamış sana. İşin o artısı da mevcut. 27 bin kredi çeksen günümüz şartlarında vadeye göre 5 6 milyardan fazla zaten faize yansır. Eğer değişensiz araç bulursan piyasası hızlı , bence biraz askıya al ve doğru zamanı bekle. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.