küfürü yanlış bulmam ile birlikte abartılı karşılama kısmını kesinlikle kabul ediyorum . gayet abartılacak bir konu. hadi muhabir bilmiyor o kadar teknik ekip de mi bunu es geçer. birde özel haber başlığı ile verirmiş bir haberdi bu. sonuçta ahaber kanald fox vs gibi normal bir tv kanalı değil haber kanalı böyle bir hatanın her türlü yoruma açık olması çok normal.(küfür zaten insanı bir şey değildir).
atv haber şahsen benim de beğenmediğim bir haber kanalıdır.sadece bu haber de değil bir çok haberde de çok kalitesiz haberler yapıyorlar.
cemaait yurtlarına girip mescitlerde yok elektirik tessitı varmıi yok projeksiyon cihazı varmış onlardan gülenin yayınları verirmiş filan gelip bunları haber yapmaya çalışıyorlar bunun neresi haber değeri taşır bilemiyorum. mescidde projeksiyon cihazı bulunmasından sen sorun var bilmiyorum. biizm yurtta da aynı idi . senede belki 1 belki 2 kere gülen videosu açılırdı. o alanlar genel çok amaçlı alanlardır

her neyse bunlar gibi çok seviyesiz haberleri var.

şahsen en nefret ettiğim zaman ise tanklar köprülerde iken bunu son ana kadar haber bile yapmamaları idi. her nekadar herkez ne olduğunu tahmin ediyorduysa da bir çok kişi ben dahail hükümete yakın olduğu için ahaberi den detay almaya çalıştı. ta ki son ana kadar

benim için atv sabah sözcü gibi haber yayınlarının kople fesh edilmesi gerekir.
taraflı olmak başka birşey karşı tarafı silmeye çalışmak başka birşey