PamukBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araçta hasar kaydı var mı peki sorgulattınız mı tramerden yada 5664 den? ön kaput ve sol çamurluk değişmiş değilde boyalı olsaydı ufak bir kaza denilip geçilebilirdi, ama değiştiğine göre güzel bir kaza atlatmış ki araç düzeltemiyecek durumda olduğundan değişmişler, özellikle kaput değişmiş ise %70 80 ihtimalle şase, direk gibi aracın bel kemiği denilen kısımlarda oynama olmuş olabilir. ve bu aracın satışına büyük ölçüde engel olacaktır.
keşke arabayı görme imkanınız olsaydı. nasıl bir kaportacı yapmışsa ayırt etmek çok zor. şase ve direklerde problem olmadığı söylendi. dediğim gibi değişenler ve boya dışında hiç problem görünmüyor.

Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alma dost.
ama taksitle alabileceğim başka bir araba yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:50:18 -->-> Daha önceki mesaj 22:49:41 --

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
opel iyi bir araba donanım olarak iyi bu bahsettiğin araçta. Ama sanayici akrabam var ford orjinal yedek parça distb. opel pejo araçlar kanser gibi araçlar dedi geçen, bana gelen opel pejo alıp yapmak istemiyorum çünkü bulamıyorsun hatasını diyordu. Ama bilmiyorum.
anlamadım hocam biraz daha açabilir misiniz ?