BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah arkadaşlar olaya at gözlüğüyle bakıyorsunuz.O halkın oraya çıkması sizce ne kadar doğru birşeY?

8651 asker
3992 hafif silah
172 tank
37 helikopter
24 F-16
11 uçak

Bu mühimmatlar ile halk kalır mı sizce? Mantıklı düşünün,doğru karar verin.O tank istese o köprüde 1 tane insan bırakırmıydı? Bütün insanları sigara izmariti gibi ezip geçerdi...

Şunu da farkedelim Türkiyede ne zaman bir seçim olsa ya şehit olur ya da bu şekilde olaylar olur.Şuanda da adamlar monarşizm tabanlı yönetim kurmaya çalışıyorlar..

O tanklar köprülere,havalimanlarına vs. getirilene kadar bu istihbarat ajanları ne iş yapıyor? TÜRKİYEYİZ biz TÜRKİYE! Bu ülkenin merkezinde,kaç defa bomba patladı bunu biliyoruz değil mi?

Doğu zaten bitti asker operasyona çıkamıyor,karadenize yıllarca inemeyen slavlar pkk yardımıyla inmeye başladı,alan gizlenmeye uygun ormanlık..

Burada illaki 10 sene önceki askerin ne demek olduğunu bilenler vardır.Şimdi asker elindeki silahı kullanamıyor yalan mı? Araştırın bakalım en basitinden güneş harekatı..

Ortada bir Türkiye kaldı mı düşünün bakalım,doğuda amerika,rusya ve pkk büyük bir devlet kuruyor.Karadenize slavlar iniyor,bu bölgeler yavaş yavaş gidiyor.Yıllarca inemedikleri karadenize bu iş karışıklıklardan istifade ederek indiler işte..

Gelelim batı ve güneye,suriyeliler bu gölgelerde kol geziyor.Bunlara da iyice yüz verdiler,10 sene sonra bunlarda özerklik diye ayaklanacak..Türkiye artık iyice karışmaya başladı,dışarıdan başka devletler yardım ayağına ırağa girdikleri gibi girecekler,sömürü altına alınacağız.NEDEN MI? Dünyadaki en verimli topraklar bizde,en fazla madem bulunduran yataklar bizde..Irağın artık işi bitiyor petrol tükeniyor,devir bor ve alternatif enerjiler devri...

İzmir ve çevresinde yaşayanlar bilir.Hollandalılar buralardan zorla mal mülk alıyorlar,neden biliyormusunuz? Hollanda 30-40 sene sonra sular altında kalacak..Adamlar dağlardan bayırlardan yer satın alıyorlar...

Dünyadaki bor rezervlerinin %80'i Türkiyede bulunuyor.Biz bunların 1 gramını bile işleyebiliyormuyuz.Bor başta taşıt sanayi olmak üzere 400 den fazla sektörde kullanılabilir bir enerji.Yani bu demek oluyor ki,türkiye hariç diğer ülkelerdeki bor dünya geneline en fazla 100-200 sene yetecek..ama sadece türkiyedeki bor rezervi tüm dünyaya 1000 yıldan fazla yetebilecek kadar...

Gerisini sizlere bırakıyorum...
Sadece bold ettiğim kısım için konuşuyorum.
Dağlık bölgelerden yer satın alanlar hangi kafayla İzmir'den mülk alıyorlar?

Akıl yaşta değil baştadır. Ama aklın başta olması için önce yeterli bilgili kaynağına sahip olunması ve en önemlisi olaylara objektif bakabilmesi gereklidir.

İzmir'e dağlık bölge diyebilecek bilgide ki bir çocuğun böyle olaylar hakkında konuşması komik bir durum. Üstüne olaylara objektif olarak bakmayıp tek taraftan bakarak vatanı için şehit olan insanlara enayi diyorsunuz. İnsanlar kandırılabilir. Sizin düşüncenize göre olaya baksak bile olaylardan haberi olmayan insanlar enayi olmaz. Neler olduğunu bilmese bile aklında ki şey vatandı o insanların.

Saygısızlık ediyorsunuz. Önce forum yönetimine report ediyorum. Ardından BİMER'e şikayet ediyorum.

İyi günler.