Teşekkür ederiz , uzun yıllar çalışmak dileğiyle
Saygılarımızla
Scarleth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık olarak 4 aydır kirala senin olsun hizmeti almaktayım , ihtiyaçlarım doğrultusunda yeni stoklarını alıyorum dgn verimerkezinde sorun çıkmadığı sürece mdddata da sorun çıkması imkansız diyebilirim bütün firma ekibine teşekkürlerimi borç bilirim. iyi çalışmalar dilerim.
İşimiz müşterilerimize zaman farketmeksizin Destek vermek ve bu destek sırasında kullanıcılarımıza herzaman en iyi çekilde çözüm üretebilmek için çalışıyoruz , sizlere bu desteğimizi en iyi şekilde hissettirebildiysek ne mutlu bize..
Uzun yıllar çalışmak dileğiyle , saygılarımızla
ByLucky79 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MDDATA Firmasın'dan yakın tarihlerde olmak üzere 2 adet 1 yıllık VDS hizmeti kiraladım.
1. VDS hizmetini sağolsunlar Centos+CPanel vs. kurulumlarını yaptılar. Normalde benim kurmam gerekirdi. Fakat bu konularda hiç bilgim olmadığı için benim yerime onlar kurma inceliği gösterdiler. Ayrıca Web sitelerimide kurmuş oldukları VDS hizmetine taşıdılar. Web sitelerim ilk defa sorunsuz olarak çalışmaktadır.
2. VDS hizmetinide başka projede kullanmak için yine sağolsun arkadaşlar 3'e bölerek 3 işletim sistemi yüklediler.
Mükemmel insanlar. Abartmıyorum işlerini severek yapıyorlar. Hizmetlerinde sınır yok! İyiki sizi tanımışım. Hayırlı işler.