KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan bazen yaşadığına yada yaşadıklarına utanıyor.Örneğin ben bu hafta sonundan itibaren ağustosun 22 sine kadar yurt dışında tatil yapacağım ve utanıyorum.Çünkü benim ülkem de insanlar kahpece şehit ediliyor.Yahu gülmeye eğlenmeye utanır olduk.

Milliyetçiler olarak yıllarca uyardık dedik ki şu hacı hoca sevdanızdan vazgeçin inanmadılar ta ki hacı hoca dedikleri serefsizler halkı katledene kadar.Milliyetçiler olarak şimdi de diyoruz ki gelin şu ümmet sevdanızdan vazgeçin başımıza bela olacaklar.Bize yine inanmanız için bu sefer de pkk lıların güney doğu da ki illerde toplu olarak ellerin de keleşler ile isyan etmesi mi gerekli ? Lütfen artık gerçeği görün.Yazık evine ekmek götürmeye çalışan polis kardeşlerimiz abilerimiz kahpece katlediliyor.

Hepiniz webmastersınız girin cnn Türk bbc Türk'ün facebook ve twitter da şehit haberlerinin altında yapılan yorumlara bakın. Askere polise leş diyenleri şehite küfür edenleri ölen şehidin karısının namusuna göz dikenleri görün.Bu serefsizler müslüman değil mi bu serefsizler lafa geldi mi ümmetci degil mi ? Kurtuluşumuz arabın kültürün de değil damarlarımız da ki asil kan da mevcuttur.

Ne demişti apo köpeği ya keleşe sarılın ya karılarınıza çünkü demokrasinin bizim gibi ülkeler de ki zayıf yanı doğan herkesin oy kullanma hakkına sahip olmasıdır.Bugün bu ülke de terörü destekleyen partiye 6 milyon oy çıkıyor ise 20 yıl içinde hükümet de koalisyon ortağı olarak terörü destekleyenleri göreceğinizden şüpheniz olmasın.

imza.