zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yurtdışı yollama işlerini bilmiyorum ama aç bir euro yada dolar hesabı oraya dırek dolar euro göndersın.senın parana kım karısır.istediğin gibi cekebilirsin.bana 1500 € gelmişti bi ara euro hesabıma almanyadan..hiç bir sıkıntı olmadı..
Hocam euro hesabından parayı direkt olarak çekmem daha zor olmaz mı ? Direk yatsın bankamatikten çekeyim diye düşünüyorum.

PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı bana oldu. Whatsapp dan ekledi adam almak istiyorum felan dedi. Ben göndermedim. Boşver bence gönderme kesin birşey vardır.
Aynısı bana oldu derken numara başlangıcı veya hatırladığınız 1-2 detayı paylaşır mısınız ?
Aynı şekilde bende whatsapptan mesaj aldım , kıllandığım için kişi resmini arattım google görsellerde fakat ordan hiç bir eşleşme yakalayamadım. Gerçek olma ihtimalide veriyorum.

Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
western uniondan göndersin hocam orada charge back yok sanırım gerçi banka iban havalesinde de yok ama western union daha sağlam gibi.

veya en güzeli bitcoin
İbandada yok sanırım hocam fakat şüpheleniyor insan

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
banka hesabın var ise internet üzerinden banka şubene girip ücretsizce anlık euro ve dolar hesabı açabilirsiniz.
Hesap açarımda dediğim gibi hocam direkt olarak çeksem daha rahat olmazmı TR hesabı üzerinden ?
Baktım blokeli gelmiş para falan bankayı arayıp blokeyi kaldırtıp parayı çekmeye çalışacağım yada arkadaşa bir karpuz yollamayı düşünüyorum böyle bir durumda.

Kıllandığım bir nokta ise adamın PTT nin 70 TL civarı bir kargo parası alacağını bilmesi.

Başka konuyla alakalı bilgisi olan var mı