Geçmiş olsun dileklerini ve güzel temennilerini ileten r10 ailesine teşekkür ederim.

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam senden bayağı uzak bir semtte olabilir yada kötü niyetli olsa telefona hiç cevap vermeyip götürüo satadabilir. Şayet telefonu satsa yada kartını çıkarıp arsa ne yapacaktın ? Belki telefonun yaklaşık 3 bin tl lik iphone 6s plus gidecekti. O zaman daha mı iyi olacaktı , senin için ? Adam sana gene demişki telefonun arabada kaldı diye aksini yapsaydı telefonundan olacaktın içindeki önemli foto not vs hepsi gidecekti ? Birde böyle düşün... Böyle ufak şeylere takılmayın kardeşim adam belki istanbulun taaa diger ucundadır sırf o telefon için gelicek ? Ayıp etmişsin bence vermeliydin 100 tl neki ? Kaybettigin geri buldugun telefona karşı ?
Vicdan sahibi herkes konuyu okuduktan sonra taksicinin olması gerektiği gibi hareket etmediğini görecektir. Sanırım konuyu eksik okumuş olmalısınız ki bu şekilde yazdınız.

Fidye ister gibi telefona karşılık para istemesi, aksi halde telefonu atabileceğini belirtmesi ve en fazla 15 dakikalık uzakta olmasına rağmen 100 TL gibi yüksek miktar istemesi veya en azından para istemesi doğru değil.

Taksici telefonu açtıktan sonra müsait olduğunda adresime getirebileceğini söyleseydi ve fidye ister gibi ahlak dışı söylemlerde bulunmasaydı kendisi geldiğinde hem taksimetre ücretini öder, hem gönlümden 100-200 tl kopar hem de evimde ağırlar ve çay/yemek ikram ederdim.

Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam geçmiş olsun, hangi taksi bu çok merak ettim.
Nereye bağlı?
Nereye bağlı olduğunu bilmiyorum ama Ataşehir Brandium önünden bindim fakat ordaki taksi durağında çalışmadığını biliyorum. Plakasını almıştım onuda emniyette şikayetçi olurken görevlilerle paylaştım hocam.

sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 153 Beyazmasa'yı arayarak şikayette bulun 90 TL'de ordan ceza yesin. Bir hafta içinde cezayı kesiyorlar. Ceza kesildiğine dair kanıt için belgede talepedebilirsin, belgeyi hemen gönderiyorlar.
Evet 153 aradım ve durumu detaylı olarak bildirdim, beyaz masada gerekli işlemi yapacağını belirtti hocam.