moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senın yazdığındanda benım anladığım bız bılmıyorduk kandırıldık
Genel kurmay başkanını rehın almışlar kurtarmaya gıdıyorduk.
Tatbıkat var mış apar topar kaldırdılar

ustte yazdıklarım anlayana.
genç dostum sen hayatta neler gördün bilmiyorum da benim lafımı anlamamışsın. Benim cemaatle alakam yok. Üniversite için şehir dışına gidersen ilk sene eve çıkama imkanı kolay olmadığından ya devlet yurdunda kalırsın ya özel yurtta. Özel yurtlarda öyle ucuz değildir. Ama birçoğu cemaate aittir. bunu zaten çoğu kişi bilir. Sen daha bir şey görmemişsin hayatta araştır öğren.

Ben ve daha birçok cemaatten olmayan kişi bu yurtta kaldık. Yurtlar bakanlığa bağlı denetimli yerlerdir kaçak yerler değil. Bu yurtlarda abiler vardır sana baskı yapmazlar sadece çok iyi davranıp sempati kazanıp seni bir sene sonra kendi evlerine çıkartmak isterler. İkna olan kalır.

Her neyse ilk sene bu abiler çeşitli etkinlikler yapar. Bunlardan biride toplu halde ücretsiz stand up şova götürmeleri oldu. Birçok arkadaş hep beraber gittik güldük. Sonra ünlü oldu aklımda kalmıştı atalay demirci hatırladım. Dedim acaba cemaatten miydi?

Bu hikayemi anlattım sen benden alıntı yapıp ne dediğin belli olmayan bir şeyler karalamışsın. Belki bu yazdıklarımı daha detaylı okursun da ne demek istediğini ben de güzel yazarsan anlarım...