ben şaşırdım. Kendini iyi gizlemiş. Bu yazışmalar ortaya çıkmasa kimsede bilmiyordu şimdi çıkınca herkes ben biliyordum havalarında
Acun araştırılmalıymış. Son 14 yılda devlet dairesinin sebiline su satan bile cemaatle az yada çok alakalı. Bizim milletin hafızası gerçekten ilginç 2 yıl önce ne istediler de vermedik diyen adam var ortada millet hala acunun peşinde

Birkaç yıl önceye kadar devletten iş almak isteyen terfi etmek isteyen yada devlette barınmak isteyen el mahkum cemaate yanaştı.O dönem yalanan adamlar bu gün küfür ediyorlar. Gerçekten ikiyüzlü milletiz.
Gezi olayları bile olmadan önce bu forumda cemaat aleyhine birşeyler yazdığım için banlanmış biriyim. Burada bile nice adamlar var gülenci nurcu ocu bucu şucu olan.
Bildiğimiz şeyi, biliyoruz yazarım.Demin yazdım da. Ankara cemaat işlerinin en iyi döndüğü yerdir.Hele hele etimesgut, sincan bu işin merkezi konumunda...Üniversiteye kayıt zamanlarında nasıl insan avladıklarını da gözlerimle gördüm.Biliyorsak biliyoruz. Atalay Demirci'nin STV'ye Gülen'e yakınlığı yeni değil.Bundan on sene öncesinden de bahsettim.Millet yarışmadan tanırken biz cemazievvelini bilirdik...
Adam bilirdim.Kıvırmış.Kıvıranla da işimiz olmaz