ben şaşırdım. Kendini iyi gizlemiş. Bu yazışmalar ortaya çıkmasa kimsede bilmiyordu şimdi çıkınca herkes ben biliyordum havalarında
Acun araştırılmalıymış. Son 14 yılda devlet dairesinin sebiline su satan bile cemaatle az yada çok alakalı. Bizim milletin hafızası gerçekten ilginç 2 yıl önce ne istediler de vermedik diyen adam var ortada millet hala acunun peşinde

Birkaç yıl önceye kadar devletten iş almak isteyen terfi etmek isteyen yada devlette barınmak isteyen el mahkum cemaate yanaştı.O dönem yalanan adamlar bu gün küfür ediyorlar. Gerçekten ikiyüzlü milletiz.
Gezi olayları bile olmadan önce bu forumda cemaat aleyhine birşeyler yazdığım için banlanmış biriyim. Burada bile nice adamlar var gülenci nurcu ocu bucu şucu olan.
nekadarda mantıklı yazmışsınız katılıyorum size ..ayrıca ikiyüzlülük ve yakalıkta üzerimize yoktur..çevremde eskiden cemaatçi olarak fetocu olarak bildiğim okadar çok adam varki şimdi hepside küfür ediyorlar .çevremede gerek yok ankara ostimde 10.000 den fazla işyeri vardır ve bunların yarısından fazlası cemaatçi fetocu olarak görünürlerdi.ve sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyorlar kendilerini şimdi.sizcede en tehlikeli vatan hainliği bu davranış şekli değilmidir?yani satıcılıktan bahsediyorum.bu feto sayesinde ne köşeyi dönen ,ne ihyaa olan firmalar oldu yüzlerce.ne olacak şimdi bunlara?şimdi bunlar kendilerini 1.sınıf vatanına milletine sağdık vatandaş olarak görüyorlar.ama cemaatcıları ve fetocuları vatan haini olarak nitelendiriyorlar.bizede sadece bu olanları izlemek düşüyor