Edit: Dilerseniz YDS - YÖKDİL derslerini online ve ücretsiz olarak YouTube kanalımızdan da takip edebilirsiniz.
İşlenen konular kayıtlı kaldığından, dilediğiniz an konu tekrarını bizzat yapabilirsiniz.
Buyrun YouTube kanalımıza;
https://www.youtube.com/channel/UCds...RNN9EIY7kgW_2w
Konular yeniden eskiye doğru sıralıdır, hepinşze başarılar dilerim . . .
Malatya KPSS A Grubu ( Alan ) Hazırlık Kursu
Malatya'nın en iyi KPSS A Kursu Hangisi?
Arkadaşlar Merhaba...
Ankara Themis Eğitim Kurumları biliyorsunuz hem Adli & İdari Hazırlık Kurslarında, hem de KPSS Alan Grubunda Türkiye'nin en iyi kursudur.
Bu alanlarla ilgileniyorsanız, Ümit KAYMAK ismini hepiniz duymuşsunuzdur.
Ümit KAYMAK koordinatörlüğünde eğitimlerine devam eden ve her sene başarıdan başarıya koşan Ankara Themis Eğitim Kurumu , şimdi artık Ankara'daki aynı kadro ile Malatya'da eğitime başlayacaktır.
(Ümit KAYMAK ve ekibindeki aynı kadro Malatya'ya gelerek, Ankara Themis deki bir öğrencinin aldığı aynı dersleri, aynı kaynaklarla ve aynı hocalarla işleyeceklerdir)
Eğer Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) mezunuysanız ya da son sınıftaysanız, en yüksek devlet kurumlarında kadro kazanmak istiyorsanız, en uygun adresiniz MALATYA THEMİS EĞİTİM KURUMLARI'dır.
Malatya Themis Hakimlik ve KPSS - A kursları, gerek zengin kaynak gerek ise alanındaki en tecrübeli hocalardan oluşan kadrosuyla, hayallerinize giden yolda sizlere eşlik etmekten büyük mutluluk duyar.
Malatya Themis KPSS A Kursu ile hedeflerine ulaşan arkadaşlarımızdan biri de siz olmak istiyorsanız, kampanyalı erken kayıt avantajlarımızdan da faydalanabilirsiniz...
Adres: Malatya Derme Okulu Karşısı - MABİM THEMİS Kurs Merkezi
Şimdi ise sizlere, ders içeriklerimiz hakkında kısaca bilgi verelim:
ANKARA THEMİS EĞİTİM KURUMLARI #MALATYA ŞUBESİ
KPSS ALAN KURSLARI
Ankara Themis'ten Özel Olarak Malatya'ya Gelen Hocalar Eşliğinde ADLİ & İDARİ Hakimlik ile KPSS ALAN Hazırlık Kursları
KPSS - A GRUBU DERSLERİ
#HUKUK
THEMİS AKADEMİ
Anayasa Hukuku
İdare Hukuku
Medeni Hukuk
Borçlar Hukuku
Ticaret Hukuku
İcra - İflas Hukuku
İdari Yargı
Ceza Hukuku
#İKTİSAT GRUBU