Atalay Demirci'yi Yetenek Sizsiniz de gördüğüm ilk gün, bu adam bu yarışmada birinci çıkacak dedim.Çünkü, Atalay Demirci'nin cemaatle ilişkisi yeni değil.Bunu, gerek hükümet, gerek sanat gerekse benim gibi, bazı ince noktaları atlamayan kişiler bilir.

Sanki, Atalay Demirci'nin cemaatle baglantısı yeniymiş gibi düşünülüyor.Bu ardam, en az 10 yıl -ki bu rakam ben Atalay'ı Ankara'dan tanıdığım zaman dilimini yansıtıyor- cemaatle işi var.Ankara da okuduğum zamanında Abi denilen şahıslar, bu kişinin stand-up'ına minibüslerle öğrenci filan götürüyordu.Hemde ücretsiz
Cumhurbaşkanının da dediği gibi alt tabaka kesimin suçu olmayabilir ama , ortası ticaret üstü ihanet içinde bulunan kişiler içerisinde ORTA TABAKAYI temsil ediyor.

Kendi düşüncem şu: Vatana ihanetin cezası hapiste beslemek değil, İDAMDIR.
Çünkü, vatanına ihanet eden, karısına kızına ihanet eder.Anasına ihanet eder, çıktıgı yere ihanet eder. Bunun başka izahı yok.

Bu yüzden, Ya Ben Fethullah Gülen'i Seviyorum diyecek, yada Sevmeyecek. Sevdiği halde Sevmiyorum diyen, Peygamber Efendim'izin 'şaka da olsa yalan söylemeyiniz' hadisini çiğneyip geçiyorsa, ve Müslüman olmadığı halde 'Müslümanım' diyenlerden farkı kalmayan bu ve bunun gibiler, peygamber efendimizin dönemindeki gibi MÜNAFIK'lığa sığınıyorsa anasından süt değil İRİN içmiştir.!!!