Justice07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana layer 7 türü botlarla istek yollayarak farkli ip lerden saldırılar geliyordu cloudflare de care yoktu stormwall a geçtim olmadı Turkiyede 2-3 firewall lı firma denedim olmadı bir arkadaşım sucuri.net i söyledi.

Sucuriye yönlendirdiğim andan itibaren ne bir saldırı ne birşey saldırıya karşı %100 geri ödeme veriyorlar problem yaşamayacağınızıda garanti ediyorlar.

Kesinlikle tavsiye ederim her ne kadar sitem googleden düşmüş olsada saldırıyı engelledi düşmeside benim hatam malesef botları engellemişim
Öncelikle bu, son yazmış olduğunuz mantıklı açıklamadan dolayı tebrik ederim. Hatayı görüp ileride bize de ihtiyaç olursa en azından bu işi becerebilecek bir firma öğrenmiş olduk.

Sorun çözümüne gelirse, site içeriğine ne kadar güvendiğiniz önemli hocam. Benim 3 senelik sitem birden farklı sebeplerden dolayı sıralamadan kayboldu, benzer sıralara geriledi. Mart-Temmuz arasında yaptıklarıma devam etmeme rağmen düzelmedi (kopya, spam içerik olmamasına rağmen). Fakat sizde olan durum biraz farklı. Hit düşüklüğünün getirmiş olduğu psikolojiyi gayet iyi biliyorum. Sizin durum botlar ile alakalı olduğu için, sözde SEO yapanlara para kaptırmamanız için bir süre rutin yaptıklarınıza devam etmenizi tavsiye ediyorum. Eğer 1 hafta süreden sonra hala bir gelişme olmazsa o zaman çeşitli destekler almanız yararlı olacaktır.

Geçmiş olsun, en kısada sorununuz çözülmesi dileklerimle.