Böyle durumlarda birçok firma hizmeti askıya alıyor. Ben en az 5-6 kez rastladım böyle durumlara. Sadece bu firmanın yaptığı birşey değil. Maalesef ddos koruması satın almanız gerekiyor.
Musa bey,
Birçok firma gelen yoğun saldırılar neticesinde ddos paketi önermektedirler. Sonuçta sağlanmış olan ddos servisi firmaya ait olmayabilir yani veri merkezi taraflı satışı yapılan bir hizmet söz konusu olabilir.
Size tavsiyemiz ddos servisi almanızdır ddos alırkende Layer7 harici bir koruma hizmeti almamanızdır sonuçta almış olduğunuz saldırı HTTPGET saldırısı olarak görülmektedir 380gbit ddos saldırı almanız mümkün değildir çünkü.
Merhabalar,
layer 7 yani yazılımsal seviyede bir saldırı söz konusu sanırım. Burada sağlayıcınızın standart koruma haricinde yapabileceği birşey yok görünüyor. Elbette size ücretli bir yazılımsal koruma önermişler. Cloudflare de pro paket altında waf ruleleri ile ve buna dahil olarak bir paylaşımsız sunucu altında mod_sec ruleleri ve layer 3 - 4 seviye koruma ile kısmen de olsa sorunları aşabilirsiniz görüşündeyim. Eğer verim alamazsanız layer 7 için sağlayıcınızın önerdiği ücretli koruma belki işinizi görebilir.
Saygılarımızla ...
son resimde görüldüğü gibi vsroforumu farklı pakete alıp o paketi kapatmasını ve önceki paketini açmasını hiç olmazsa yedeğimi istiyorum. arkadaşın bana verdiği cevap yine aynı vsroforum saldrıı alıyor açamayız ben kendisine vsroforumu aç demiyorumki. vsroforumun ns lerini değiştirdim kendisiyle bir bağlantısı kalmadı hala maalesef aynı şeyler tekrarlanıyor.