Onur89TR Merhaba,
Önceden senin kodladığın bir iki temayı severek kullanmıştım.Bundan 3-4 sene evvel.Yanlış hatırlamıyorsam gri bir temaydı.Tasarımlarında hep aynı stil temalar çiziyorsun.
Wordpress temalarında diğer wordpress teması kodlayan arkadaşlar gibi estetik/görsellik vs yok açıkçası.Bunu şevkini kırmak için söylemiyorum.Diğer wordpress tema kodlayan arkadaşların da avrupalı wordpress teması kodlayanalara göre tasarım ve estetiği kötü bana göre...Ben mi? tema kodlayamıyorum o ayrı mesele.Ama göz ve nizam var...
Ayrıca, tasarımların estetikten uzak olmasına karşı daha sert keskin hatlara sahip.Bu senin kötü wordpress tema kodladıgın anlamına gelmiyor.Buraya kadar anlattığım sadece eleştiri olarak algılama...Sonuçta kodladıgın temada EMEK VARSA BAŞARI DA VARDIR.Başarılısın.Seninde tarzın böyle....
Sonuç itibari ile Temalarınından bazılarını kullandıgım için kendimi şanslı hissediyorum.Tavsiyem, daha estetik, yumuşak hatları olan temalar için de efor sarfetmen...Bu temalarının farklılıgı ve verdiğin emek, senin tema işinde başarını gösteriyor.Gözlerine, eline ve harcadığın zamana sağlık
Kolay gelsin.