Merhabalar.
Geçtiğimiz günler içerisinde, geliştirdiğim makale alışveriş scriptini piyasaya sunmak istedim fakat ne benim bununla uğraşacak vaktim var, ne de bu sistemi ayakta tutacak çevrem. Projeyi açmak için makalesiparis.net domainini satın aldım ve şuan sistem kenarda duruyor. Genel olarak özetlemek gerekirse,
Müşteri sisteme kayıt oluyor, hesabına kredi yüklüyor ve kredi usülü makale satın almak için sipariş verebiliyor. 1 kredi 100 kelimeye denk geliyor yani 5 kredisi olan bir müşteri 100 kelimelik 5 makale, 250 kelimelik 2 makale siparişi verebilir.
Yazar tarafında ise, yazar sisteme girip siparişleri görüyor, örneğin 20 adet 100 kelimelik makale siparişinden 5 tanesini alıyor, makaleleri yazıp sistem üzerinden teslim ettiği zaman kredisi hesabına geçiyor. Yazar için 1 krediyi ben kendim 75kr olarak belirlemiştim isteğinize göre bunu da güncelleyebiliriz veya sisteme istediğiniz modülleri (modüle bağlı olarak ücrete dahil olabilir) entegre edebiliriz.
Site adresi: http://makalesiparis.net Site için istenen fiyat: 1500TL (tekliflere açık)
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: Temmuz 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Makale Alışveriş
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 - yok
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: her şey dahil
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır
Yazılımın genel yapısı;
- PHP ile Codeigniter3 kullanılarak MVC ve OOP yapısında geliştirildi. Digitalocean üzerinde sorunsuz çalışıyor şuan.
Sistem için aklımda bir fiyat yok, tekliflerinize açığım. Teşekkürler