cloudbunny firmasından hosting kullanıyorum 380gibte kadar ddos korumaları var fakat layer7 üzerinden saldırı geldiği için birşey yapamadıklarını söylüyorlar. saldırı gelince hiçbir açıklama yapmadan önlem almadan direk hesabı askıya alıyorlar. sonradan neden aldınız diye sorduğumda verdikleri cevap şöyle
vsroforum sitem ana dizinde olduğu için siteyi silin diğer sitelerim açık kalsın diyorum onuda yapmıyorlar yedek istiyorum onuda cevap vermiyorlar. ille bana aylık 200dolar değerinde ddos koruma paketini alın diyip duruyorlar.
anlayacağınız sağlam korumaları hosting paketleri önerinizi bekliyorum. öyle adını ilk kez duyduğum ufak firmalar ile kesinlikle çalışmak istemiyorum radore gibi firmalar ile çalışmak istiyorum. radore paketlere baktım pek uymadı bana
Merhaba,
Dilerseniz Layer7 koruması sağlayabiliriz site bazlı hostunuzun başka firmada olması problem yapmayacaktır.
Yani şuanda kullandığınız firmada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece 1 domain için sağlanmaktadır. Başka domainleriniz varsa onlarada indirimli sağlayabiliriz.
Konu hakkında detaylı bilgi için 0 850 302 58 42
www.anindahosting.com
%99 bütün saldırıları korumaktadır almış olduğunuz hizmet Layer7 hizmetidir içinde Layer3 ve Layer4 te bulunmaktadır.