cloudbunny firmasından hosting kullanıyorum 380gibte kadar ddos korumaları var fakat layer7 üzerinden saldırı geldiği için birşey yapamadıklarını söylüyorlar. saldırı gelince hiçbir açıklama yapmadan önlem almadan direk hesabı askıya alıyorlar. sonradan neden aldınız diye sorduğumda verdikleri cevap şöyle

Alıntı
Siteniz saldırı nedeniyle askıya alınmıştır. vsroforum.com alan adlı hizmet uzun zamandır yoğun saldırı altında ve son zamanlarda saldırı boyutu çok yükselmiş ve standart koruma hizmetlerimiz yeterli gelmemekedir. Bu bağlamda vsroforum.com alan adlı hizmetinizin ddos koruma hizmeti satın almadan sunucularımızda barındıramazsınız maalesef.
vsroforum sitem ana dizinde olduğu için siteyi silin diğer sitelerim açık kalsın diyorum onuda yapmıyorlar yedek istiyorum onuda cevap vermiyorlar. ille bana aylık 200dolar değerinde ddos koruma paketini alın diyip duruyorlar.

anlayacağınız sağlam korumaları hosting paketleri önerinizi bekliyorum. öyle adını ilk kez duyduğum ufak firmalar ile kesinlikle çalışmak istemiyorum radore gibi firmalar ile çalışmak istiyorum. radore paketlere baktım pek uymadı bana